h

Aktie tegen associatieverdrag Oekraine

4 april 2016

Aktie tegen associatieverdrag Oekraine

Foto: peter

2-4-2016, SP-afdeling Leidschendam-Voorburg op campagne voor een nee tegen het associatieverdrag.

Met een aantal leden en bestuursleden voerde de afdeling zaterdag campagne in winkelcentrum Leidsenhage om nee te zeggen tegen het associatieverdrag met Oekraïne.

De miljarden die als gevolg van het associatieverdrag in Oekraïne eïnvesteerd gaan worden (belastinggeld) komen niet terecht bij de straatarme Oekraïners, maar verdwijnen in de zakken van corrupte zakenlui en hun politieke vriendjes. En die zakken puilen al uit.

Een deal met de huidige machthebbers is een Tevendeal in het kwadraat. Laat de burgers in Oekraïne de corruptie met wortel en tak uitroeien en laten wij die democratische kracht steunen. Daar hebben wij geen associatieverdrag voor nodig. Dat verdiept juist de kloof tussen een paar stinkend rijken en de vele armen en wakkert de verdeeldheid in het land verder aan.

Reactie toevoegen

U bent hier