h

Nieuw bestuur

6 juni 2019

Nieuw bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering van 15 mei jongstleden is er een nieuw bestuur gekozen voor de SP Leidschendam-Voorburg. Het nieuwe bestuur wil verder gaan met de strijd voor een rechtvaardiger en socialer Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar.

In september 2018 is het oude bestuur met volle moed begonnen om de plaatselijke SP-afdeling weer op de kaart te zetten. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd en in januari heeft de SP zich gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsborrel. Helaas hebben we toch van twee bestuursleden afscheid moeten nemen. We willen deze oud-bestuursleden bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Het zeskoppige nieuwe bestuur wil verder met de doelen die we voor het komende jaar gesteld hebben. Waaronder de SP weer onder de aandacht brengen bij de burgers van Voorburg, Leidschendam, Stompwijk en Wassenaar. We willen op een positieve wijze een bijdrage leveren aan het socialer en rechtvaardiger maken van onze gemeente.

Tijdens de campagne van de parlementsverkiezingen voor de Europese Unie waren we als afdeling te zien op straat. We hebben geflyerd en gesprekken gevoerd in de wijken, op het Koningin Julianaplein en bij winkelcentrum Leidsenhage. De komende periode willen we als echte SP’ers ook weer de wijken in gaan om met mensen te praten en te ontdekken hoe we onze samenleving en het welzijn in onze gemeente socialer kunnen maken. Dit is voor ons een mooie uitdaging, maar dit kunnen we niet alleen. Daar hebben wij u voor nodig. Komt u ons steunen bij het verwezenlijken van een socialer en rechtvaardiger Nederland?

Reactie toevoegen

U bent hier