h

DE VERLEIDERS - DE PODCAST | RENSKE LEIJTEN OVER DE TOESLAGENAFFAIRE KINDEROPVANG

19 januari 2021

DE VERLEIDERS - DE PODCAST | RENSKE LEIJTEN OVER DE TOESLAGENAFFAIRE KINDEROPVANG

George van Houts en Tom de Ket gaan in gesprek met Tweede Kamerlid Renske Leijten (SP).

Renske is samen met Pieter Omtzigt (CDA) een van de drijvende krachten geweest achter de ontrafeling van de toeslagenaffaire kinderopvang en pleit voor meer contact tussen volksvertegenwoordigers en de gewone man. In dit vurige gesprek wordt de toeslagenaffaire uitgebreid besproken in al zijn facetten; een wegkijkende overheid, de gewetensfunctie van de ambtenaren bij de Belastingdienst, de commissie Donner, de verstrekkende gevolgen voor de ouders, het krampachtige syteemdenken en de Ruttedoctrine. Dit gesprek is opgenomen op 5 januari 2021.

Link: DE VERLEIDERS - de podcast | Aflevering 3: Renske Leijten over de toeslagenaffaire kinderopvang

Reactie toevoegen

U bent hier