h

SP klaar voor 1,5 meter-campagne

20 februari 2021

SP klaar voor 1,5 meter-campagne

Foto: Wilfried van den Eijnden / Wilfried van den Eijnden

Er is een karavaan aan opvallende voertuigen door de woonwijken van Leidschendam-Voorburg getrokken.

De SP gaat veilig de woonwijken van Leidschendam-Voorburg in. Daarvoor maakt de partij gebruik van een complete karavaan aan voertuigen. Een heuse bus, bakfiets, aanhanger en ander rollend materiaal is de komende weken te bewonderen. Maar het zijn ook gewoon vervoermiddelen om de duizenden kranten, flyers en posters richting de kiezers te brengen.

Wij zijn een contactpartij, zegt campagneleider Piet de Ruiter, maar ook de partij van de zorgsector. Daarom combineren we veilig campagne voeren op 1,5 meter en gaan we gewoon naar mensen toe. Want ons land moet eerlijker!

Toch is campagne voeren voor een eerlijker Nederland een stuk moeilijker geworden door de lockdown. Met de karavaan zijn we niet gebonden aan vaste standplaatsen. De partij introduceert ook de 1,5 meter mat. Daarmee kunnen we op veilige afstand met mensen praten. In feite rollen we de rode loper uit naar de kiezer. Speciale 1,5 meter visnetjes voorkomen dat flyers van hand tot hand gaan.

En omdat hygiëne extra belangrijk is, hebben we vele duizenden “tomaat” schuursponsen om de kiezer aan 17 maart te herinneren.

Wilt u meer weten over onze campagne? Neem contact om met Piet de Ruiter via 06-303 901 63.

Reactie toevoegen

U bent hier