h

Verkiezingsborden: een waardevolle traditie

11 maart 2021

Verkiezingsborden: een waardevolle traditie

Foto: SP Leidschendam-Voorburg / SP Leidschendam-Voorburg

Afdeling Leidschendam heeft kort voor de verkiezingen besloten om een zeer waardevolle traditie, verbonden aan ons democratisch systeem, in ere te houden. Ondanks 'zwaarweer' staan traditiegetrouw de SP Verkiezingsborden in Voorburg, Leidschendam en Wassenaar.

In elke verkiezingscampagne worden door politieke partijen verkiezingsborden geplaatst. Dit is niet alleen een mooie traditie. Het is ook een zichtbaar bewijs dat wij in Nederland vrije meningsuiting kennen en respecteren.

Onze SP borden zijn door onze mensen geplaatst en worden door onze mensen ook weer netjes verwijderd. Een mooie democratische traditie.

Reactie toevoegen

U bent hier