h

Warm SP campagne voeren

14 maart 2021

Warm SP campagne voeren

Foto: Wilfried van den Eijnden / Wilfried van den Eijnden

Op de laatste zaterdag voordat we naar de stembus gaan, waren onze mensen opnieuw op straat.  De ijskoude wind kon ons er niet van weerhouden om onze boodschap te verspreiden. De warmte welke van de SP standpunten afstraalt deed de kou even vergeten.

Het ijskoude beleid van 10 jaren VVD zijn de mensen uiteraard nog lang niet vergeten. Nog iedere dag voelen de mensen de pijn van oneerlijke behandeling. De pijn van gepakt te zijn en van afgenomen kansen. Er is veel nodig om ons land eerlijker te maken. Een regering met de SP gaat daarbij helpen. Daar zijn stemmen voor nodig. Ook uw stem kan het verschil maken. Ons land moet eerlijker. Stem nu SP.

Reactie toevoegen

U bent hier