h

Voorbereidingen Gemeenteraadsverkiezingen 2022

24 oktober 2021

Voorbereidingen Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: Stockfoto / Stockfoto

De afgelopen maanden zijn onze leden op de hoogte gehouden over ons voornemen om deel te gaan nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Deelname lijkt vanzelfsprekend maar is dat niet. 

We horen steeds vaker dat partijen moeite hebben om voldoende leden bereid te vinden om in de raad zitting te nemen. Het fundament moet kloppen: acties, weten wat er speelt, actieve leden en bestuursleden, een groeiende kerngroep en bereidwilligheid tot kandideren.

Wij hebben voldoende leden enthousiast gemaakt om namens ons in de raad plaats te gaan nemen. Uiterlijk begin november zullen de kandidaten aan de leden gepresenteerd worden. 

Het concept partijprogramma heeft iedereen inmiddels ontvangen. 28 oktober zullen we daar met z’n allen naar kijken. 11 november is de ledenvergadering waar het besluit genomen wordt over deelname, vaststellen van het verkiezingsprogramma en kandidatenlijst. Noteer de data alvast in je agenda!

Wil je meer dan ons steunen met jouw naam op de kieslijst? Laat het weten. We hebben mogelijkheden voor scholing, je kan meepraten over wat er speelt en meedoen met acties. Neem contact met ons op!

Reactie toevoegen

U bent hier