h

SP Stelt lijst vast en kiest lijsttrekker

24 december 2021

SP Stelt lijst vast en kiest lijsttrekker

Foto: Wilfried van den Eijnden

De ledenvergadering van de SP in heeft de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Lijsttrekker is Ed van der Schaft. Op de lijst staan naast andere ervaren kandidaten ook nieuwe talenten. Met gepaste trots presenteren wij onze kandidatenlijst.

Lijstrekker Ed van der Schaft is een ervaren lokale volksvertegenwoordiger. Van 2014 tot 2020 was Ed in Zevenaar gemeenteraadslid voor de SP. Op de kandidatenlijst staan meer mensen met ervaring. De volledige kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

Foto: SP

De SP wil op alle fronten de tweedeling in Leidschendam-Voorburg tegengaan. Daarnaast moet iedere inwoner die zorg nodig heeft, die ook krijgen. De SP wil dat meer kwalitatief goede en betaalbare woningen worden gebouwd.  De SP wil geen prestigeprojecten meer. De problemen door de Mall moet niet alleen snel, maar ook voor lange tijd worden opgelost. Meer van de standpunten leest u binnenkort in ons verkiezingsprogramma.

Reactie toevoegen

U bent hier