h

In actie voor AOW en Pensioen

17 februari 2022

In actie voor AOW en Pensioen

Ook de top van de SP-kandidatenlijst was aanwezig bij de demonstratie tegen de ontkoppeling van de AOW en voor een goed pensioen. Ouderen worden in de plannen van Rutte 4 hard geraakt. Dat laten we niet gebeuren en daarom organiseerde de SP deze actie waarbij ook Leidschendam-Voorburg goed vertegenwoordigd was.

Foto: Ed van der Schaft

Eerst ging de AOW-leeftijd omhoog en moest iedereen langer door werken. De pensioenen van veel mensen stijgen al jarenlang niet mee met de prijzen. En nu wil Rutte 4 dus ook nog eens de AOW loskoppelen!

Foto: SP

Omdat alles duurder wordt, wordt het ook voor ouderen steeds moeilijker om rond te komen. De prijzen van de boodschappen, de energierekening en benzine gaan door het dak. Terwijl dit kabinet miljarden uitgeeft, weigert om de superrijken eerlijk belasting te laten betalen en vervuilende bedrijven zelfs subsidie geeft, zou de AOW dan niet meer mee kunnen stijgen? Wat een onzin! Doet u mee met de strijd? Kijk op: https://doemee.sp.nl/pensioenen en stem de komende verkiezingen SP! 

U bent hier