h

Te gast bij KiesLokaal van Radio Midvliet

21 februari 2022

Te gast bij KiesLokaal van Radio Midvliet

Kandidaat raadslid Jerry Snellink was te gast bij Radio Midvliet in het programma KiesLokaal. Tijdens het radioprogramma werden de speerpunten van de SP toegelicht aan de hand van drie thema's. Zo wil de partij de komende vier jaar meer aandacht voor jongeren in de gemeentepolitiek, door het opnieuw instellen van de jongerenraad, meer mogelijkheden voor uitgaan en meer betaalbare woningen. Ook wil de SP stappen zetten op het gebied van duurzaamheid, door afspraken te maken met woningbouwcorporaties over het verduurzamen van huurwoningen.

Foto: SP
Naast de vaste thema's, mocht ook een eigen thema toegelicht worden. Snellink koos voor het thema 'De raad begint in jouw straat', waarbij hij aangaf dat de SP de komende jaren het vertrouwen in de inwoners centraal wil stellen in het beleid van de gemeente Leidschendam-Voorburg en de kloof tussen politiek en inwoners wil verkleinen. "Politiek en gemeenteraad klinkt ver weg, maar zijn onderwerpen die ons allen aangaan en die invloed hebben op hoe het eruit ziet bij jou in de straat. Hoe is het onderhoud? Hoeveel betaalbare woningen zijn er? Daarom begint de raad bij jouw in de straat', aldus Snellink. 

  • Het programma is hier terug te luisteren.
  • De podcast kan hier beluisterd worden.

Reactie toevoegen

U bent hier