h

UPDATE: MAATREGELEN TEGEN VERSPREIDING CORONA-VIRUS

26 maart 2020

UPDATE: MAATREGELEN TEGEN VERSPREIDING CORONA-VIRUS

Foto: Freepik

De maatregelen die genomen moeten worden om de verspreiding van het coronavirus te beperken treffen ook onze partij. Als actieve partij hebben wij met veel mensen contact: onderling en met mensen buiten de partij. Normaal gesproken is dat goed. Nu vraagt dat om waarkzaamheid en beperkende maatregelen. Onze partij volgt de richtlijnen van het RIVM en de landelijke maatregelen die genomen worden.

Dit betekent:

  • Tot 1 juni gaan alle door de (landelijke) partij georganiseerde bijeenkomsten niet door. Dit geldt dus ook voor de lokale bijeenkomsten. Denk hierbij aan scholingen, klopacties, buurtacties, het bezoeken van nieuwe leden en andere acties waarbij persoonlijk contact noodzakelijk is.
  • Onderlinge overleggen en actiebijeenkomsten kunnen/zullen gevoerd worden via telefoon, WhatsApp of Skype. De instructie hiervoor is te vinden op SPnet.

Volg dagelijks de ontwikkelingen van het RIVM en volg de adviezen op!

Reactie toevoegen

U bent hier