h

Zorg, Welzijn en Sport

De zorg is geen markt

Sluiten we de rijen of de toiletblokken?

Opinieartikel van Piet de Ruiter geplaatst op Midvliet.

Lees verder
27 maart 2020

Sluiten we de rijen of de toiletblokken?

Foto: Freepik

Massaal applaudiseren Nederlanders voor onze helden in de zorg. Terecht natuurlijk want deze mensen staan dagelijks voor ons klaar in deze onzekere tijden van het corona virus.

Lees verder

Open brief over wachtlijsten Antoniushove

Voorburgs Dagblad heeft een persbericht naar aanleiding van onze open brief aan de gemeente inzake de wachtlijsten bij Antoniushove geplaatst. 

Lees verder

SP: Wachtlijsten HMC Antoniushove slecht voor patiënt en personeel

Midvliet heeft het persbericht naar aanleiding van onze open brief aan de gemeente inzake de wachtlijsten bij Antoniushove geplaatst. 

Lees verder
6 maart 2020

Wachtlijsten Antoniushove slecht voor patiënt en personeel

Wachtlijsten in het HMC Antoniushove zijn slecht voor patiënten en het personeel. Dat schrijft de afdeling in een open brief aan de gemeenteraad. 

Lees verder
21 november 2019

SP actief in Haaglanden Medisch Centrum

Foto: SP Leidschendam-Voorburg / SP Leidschendam-Voorburg

De zorghelden van ziekenhuis Antoniushove draaiden op woensdag 20 november een zondagsdienst. We willen inzet, meer collega's aan het bed, 5% structureel meer loon én een lagere werkdruk.

Lees verder

Zorg dichtbij huis

Inwoners van Leidschendam-Voorburg hebben recht op hoogwaardige en kwalitatieve zorg. De inwoners moeten inspraak hebben in het bestuur van deze zorg. De zorg is namelijk van ons allemaal. Niet alleen van private partijen.

Lees verder
30 december 2018

Dreigende sluiting HMC Bronovo & Antoniushove

Foto: WKZH4B

Gisteren werd naar buiten gebracht dat de kans bestaat dat de ziekenhuizen HMC Bronovo en Antoniushove mogelijk gesloten zullen worden. De zorg voor patiënten lijkt óók in onze regio, na de sluiting van MC Ijsselmeerziekenhuizen en MC Slotervaart, nu definitief niet meer centraal te staan.

Lees verder

U bent hier