h

Nieuws uit 2023

10 november 2023

Succes: Verkiezingsborden mogen geplaatst worden

Foto: SP Leidschendam-Voorburg / Ed van der Schaft is trots op het succes om borden te mogen plaatsen

Na jaren van discussie en bezwaar maken is het de SP gelukt om toestemming voor het plaatsen van verkiezingsborden te krijgen. Ook al gaat het hier om een proefproject. De SP ziet het als haar succes.

Lees verder
27 september 2023

Orde orde!

Foto: SP Leidschendam-Voorburg

De roep om aanpassing van het Reglement van Orde voor de Gemeenteraad wordt met iedere vergadering luider. In de raadsvergadering van 26 september was er gedoe over het inspreken en meende GBLV de burgemeester te moeten corrigeren bij het 10-minuten debat. Gelukkig had de burgemeester het reglement wél gelezen.

Lees verder
8 juli 2023

HOU VLIETLAND OPEN EN GROEN: DEMONSTRATIE 11 JULI

Foto: Burgerinitiatief Vlietland / Beoogde bebouwing met vakantievilla's

Hou Vlietland Open en Groen: stop de aanleg van recreatiewoningen.  Kom 11 juli om 19.00 demonstreren bij de extra raadsvergadering van gemeente Leidschendam-Voorburg.

Lees verder
8 maart 2023

Demonstratie voor behoud Vlietland

“Vlietland moet groen en open blijven!” Met deze boodschap organiseert GroenLinks samen met SP, Water Natuurlijk, Vrienden van Vlietland en Burgerinitiatief Vlietland en met steun van de PvdA op zondagmiddag 12 maart een demonstratieve optocht in Vlietland-Noord. Regionale politici zullen bij de demonstratie aanwezig zijn om hun steun uit te spreken.

Lees verder
31 januari 2023

SPOEDDEBAT LEIDSCHENDAM-VOORBURG: HOUD VLIETLAND GROEN EN OPEN

Foto: Burgerinitiatief Vlietland / Beoogde bebouwing met vakantievilla's

Op 1 februari is er een spoeddebat in Leidschendam-Voorburg over de plannen voor vakantievilla’s in recreatiegebied Vlietland. De SP-afdelingen in Leidschendam-Voorburg, Leiden en Voorschoten ondersteunen de oproep van het Burgerinitiatief Vlietland om aanwezig te zijn bij dit spoeddebat. Het begint om 19:30 uur in de Raadzaal huize Swaensteyn, Herenstraat 72-74, Voorburg. 

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier